Join GayCities, the fun way to discover the world
See where your friends and people like you are going and what they say about places and events worldwide.


Shh. We haven't launched this city yet, do you want to be our Rotterdam editor? contact us
« See All Rotterdam Events
Queens WERQ the World Tour
Wednesday Jun 14 8:00pm-10:30pm in Rotterdam
OUTtv presenteert: Queens Werq the World 2017 Tour

Jouw favoriete Queens van RuPaul's Drag Race komen naar Rotterdam om te "WERQ'en in de OUTtv's Official World Tour!

De queens van RuPaul’s Drag Race laten deze lente hun kenmerkende hilarische fratsen los op de wereld met de QUEENS WERQ THE WORLD 2017 TOUR, geproduceerd door Voss Events, Say What Entertainment, en OUTtv Europa.

“Dit is de meest ongelooflijke en getalenteerde verzameling van queens die ooit samen getourd hebben,” verklaart Shangela. “We noemen dit de ‘WERQ the World’ tour, want dat is precies wat deze Drag Race sterren zullen doen voor de fans: WERQen zoals ze nog nooit eerder geWERQed hebben!” Van New York tot Antwerpen en van Amsterdam tot aan Berlijn, de queens gaan letterlijk met deze tour de wereld veroveren!

“De laatste wereldtour was een jaar geleden en deze queens komen met heftige nieuwe looks, nooit eerder getoonde theatrale nummers en fantastische producties waar de fans van zullen gaggen,” zegt producer Brandon Voss. Hij denkt dat het voor fans vooral interessant zal zijn om te zien of de queens van seizoen negen zich met de veteranen kunnen meten. “De show is een samenwerking tussen een paar van de grootste persoonlijkheden uit RuPaul’s Drag Race. Het is geweldig om deze breed getalenteerde cast van nieuwe meisjes en veteranen samen te zien werken aan onvoorstelbaar creatieve nummers.”

Tickets voor de QUEENS WERQ THE WORLD 2017 TOUR gaan vanaf 1 maart in de verkoop! Het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race wordt uitgezonden vanaf maart 2017 op OUTtv.

plus minus toggle

Club Villa Thalia
Kruiskade 31
Rotterdam

Event on Facebook


WHAT'S NEARBY

Strano 0
van Oldenbarneveltstraat 154